Продавница

МЕД СО БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ И ОРЕВИ


250.00ден

Овој производ претставува правилно избалансирана мешавина ид мелени бадеми,мелени лешници,
мелени ореви во полифлорен пчелин мед од многу лековити билки од регионот на Оскоговските
планини.

Description

Овој производ претставува правилно избалансирана мешавина ид мелени бадеми,мелени лешници,
мелени ореви во полифлорен пчелин мед од многу лековити билки од регионот на Оскоговските планини. Оваа идеална комбинација претставува моќен лек за потенција,за зголемување на имунитетот и за зголемување на машкото и женското либидо.Исто така се користи кај деца и возрасни за зголемување на мозочната активност.

Може да го користат и деца и возрасни.

Начин на употреба:секој ден по 1-3 кафени лажички пред оброк.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕД СО БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ И ОРЕВИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Cart