Продавница

МЕД СО ПРОПОЛИС


250.00ден

Овој производ е мешавина од повеќе суровини и тоа:пчелин прополис 5g.и полифолорен мед од многу лековити билки 245g.

Description

Овој производ е мешавина од повеќе суровини и тоа:пчелин прополис 5g.и полифолорен мед од многу лековити билки 245g.

Овој производ го зголемува имунитетот кај деца и возрасни и делува како природен антибиотик.

Начин на употреба:секој ден по 1-3 кафени лажчки пред оброк.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕД СО ПРОПОЛИС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Cart