Продавница

МЕД СО СЛИВА, КАЈСИЈА И СМОКВИ


250.00ден

Ова мешавина содржи:сушена слива,сушена касија и сушена смоква.Претставува вистинско складиште на витамини имикроелементи.

Description

Ова мешавина содржи:сушена слива,сушена касија и сушена смоква.Претставува вистинско складиште на витамини имикроелементи.
Мешавината го надополнува дефицитот на витамини,посебно во зимскиот период,сезони на грип и настинки,исто така добра и за јакнење на кардиоваскуларниот систем и за јакнење на имунитетот.

Може да го користат и деца и возрасни
Начин на употреба:Секој ден по 1-3 кафени лажички пред оброк.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕД СО СЛИВА, КАЈСИЈА И СМОКВИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Cart