НАМАЗ СО ВРГАН

135.00ден215.00ден

Врганот има лековити својства. Содржи 8 есенцијални аминокиселини. Исто така, содржи поголеми количини на витамини Б1, Б2, Ц и Д, диетални влакна, минерали од калиум, железо, цинк и калциум. Врганот го зајакнува имунитетот, го регулира кардиоваскуларниот систем и спречува остеопороза

Clear

Description

Врганот има лековити својства. Содржи 8 есенцијални аминокиселини. Исто така, содржи поголеми количини на витамини Б1, Б2, Ц и Д, диетални влакна, минерали од калиум, железо, цинк и калциум. Врганот го зајакнува имунитетот, го регулира кардиоваскуларниот систем и спречува остеопороза

Additional information

Грамажа

175, 90

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НАМАЗ СО ВРГАН”

Your email address will not be published. Required fields are marked *