НАМАЗ СО ЦРН ТАРТУФ

220.00ден385.00ден

Состојки: свежа црна тартуфа, наут, ладно цедено маслиново масло, хималајска сол

Clear

Description

Тартуфите се најценетите и најскапи печурки за јадење во светот. Покрај фантастичниот вкус, тој е познат и по својствата на скакулци. Влијае на виталноста на целиот организам. Неговите активни супстанции ги обновуваат сивите клетки, со што се подобрува способноста за учење, запомнување, концентрација и ментална издржливост. Тие растат во симбиоза со дрвја во земјата на длабочина од 10 см до 70 см. Тие се наоѓаат со обучени кучиња кои ги откриваат според мирисот што го ослободуваат по природа.

Состојки: свежа црна тартуфа, наут, ладно цедено маслиново масло, хималајска сол

Additional information

Грамажа

175, 90

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НАМАЗ СО ЦРН ТАРТУФ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *