Продавница

Органски 100% сок од Аронија 250 мл


164.00ден

Состав: Органска аронија, регулатор на киселост: аскорбинска киселина (витамин Ц), лимонска киселина. Употреба: 30-50 мл на ден. Да се чува на ладно место. По отворањето да се чува во ладилник и да се искористи во рок од 10 дена.

Description

Состав: Органска аронија, регулатор на киселост: аскорбинска киселина (витамин Ц), лимонска киселина. Употреба: 30-50 мл на ден. Да се чува на ладно место. По отворањето да се чува во ладилник и да се искористи во рок од 10 дена.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Органски 100% сок од Аронија 250 мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Cart