ПУТЕР ОД ЛЕШНИК (ОРГАНСКИ) 250гр.

(1 customer review)

390.00ден

Путер од лешник од 100% цели лешници Со традиционална и бавна технологија кај мелницата за камења, ги мелеме нашите органски лешници до кремасто совршенство! Српските лешници имаат совршен и полн вкус кој е целосно пренесен на овој путер, без ниту еден додаток.

Description

Путер од лешник од 100% цели лешници Со традиционална и бавна технологија кај мелницата за камења, ги мелеме нашите органски лешници до кремасто совршенство! Српските лешници имаат совршен и полн вкус кој е целосно пренесен на овој путер, без ниту еден додаток.

Она што е важно со нашиот путер е тоа што го правиме исклучиво од цели лешници (не е направено од расипани лешници, не е направено од скршени лешници од втора категорија, туку од највисок квалитет и најубави лешници што се користат за нашите спакувани лешници).

Путерот од лешник ги има сите прекрасни здравствени придобивки што ги имаат органските лешници, тоа е само позабавно да се јаде! 100% веган! 100% органски! 100% чист лешник и апсолутно ништо повеќе! Погодно е за вегани, палео и кето диети (мала содржина на шеќер). НАДВОРЕШНО ТАСО заради специфични сорти лешници! Контролирана постапка од насади на лешници до производство и пакување!

1 review for ПУТЕР ОД ЛЕШНИК (ОРГАНСКИ) 250гр.

  1. Nate

    Odlicen Puter

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *