Продавница

Ротелини интегрални пченични тестенини


105.00ден

Состав: Органско интегрално пченично брашно, антиоксиданс: аскорбинска киселина (Витамин Ц). Алерген инфо: содржи глутен. Начин на употреба: Тестенините се ставаат во вода која врие со малку сол. Се варат 4-7 мин со повремено мешање. Да се чува на ладно (под 25⁰C) и суво (под 60% влажност) место. Најдобро до/ЛОТ-означено на амбалажата.

Description

Состав: Органско интегрално пченично брашно, антиоксиданс: аскорбинска киселина (Витамин Ц). Алерген инфо: содржи глутен. Начин на употреба: Тестенините се ставаат во вода која врие со малку сол. Се варат 4-7 мин со повремено мешање. Да се чува на ладно (под 25⁰C) и суво (под 60% влажност) место. Најдобро до/ЛОТ-означено на амбалажата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ротелини интегрални пченични тестенини”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Cart