СПИРУЛИНА ВО ПРАВ (ОГРАНСКА) 100гр.

790.00ден

Description

Директно од Тајван !
Од еден од најдобрите производители на спирулина во светот.Растено на отворено, под сонцето, во совршени услови за спирулина и на еколошки чиста локација во јужен Тајван.

Единствената спирулина на светот одгледувана во чиста планинска изворска минерална вода со строго контролирана чистота. Поради ова, супериорната спирулина не е загадена со тешки метали.
Поради својата чистота и одгледување, Супериорната Спирулина има природно пријатен вкус и мирис (без арома што привлекува риба), за разлика од повеќето други на пазарот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СПИРУЛИНА ВО ПРАВ (ОГРАНСКА) 100гр.”

Your email address will not be published.

+0