Продавница

ROYAL JELLY PREMIUM


600.00ден

Претставува уникатна комбинација од најздравите состојќи од пчелната кошница:поленов прав и  поленови зрна,свеж матичен млеч,прополис и мед.

Description

Претставува уникатна комбинација од најздравите состојќи од пчелната кошница:поленов прав и  поленови зрна,свеж матичен млеч,прополис и мед.

МАТИЧЕН МЛЕЧ (содржи 3g.)-најскапоцениот подарок од пчелната кошница и во него се крие
тајната за долговечноста.
ПРОПОЛИС-го зголемуца имунитетот.
ПОЛЕН-содржи многу есенцијални аминокиселини и претставува потенцијален извор на енергија.
МЕД-полифолорен мед од многу планински билки.
Начин на чување:се чува во ладилник до целосно искористување.
Начин на употреба:се зема на празен стомак пред јадење 2пати на ден по 1-3 кафени лажички.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROYAL JELLY PREMIUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Cart