КУРКУМА ВО ПРАВ (ОРГАНСКА) 150гр.

270.00ден

Out of stock

Description

Начин на употреба: Куркума во прав се зема во количина од една кафена лажичка на ден, од 3 до 5 гр. Тоа е минималната количина за да се постигне ефектот. Може да го земате секој ден по еден месец и да ги следите резултатите. Ако сте потполно здрави и сакате само да го зајакнете телото и да го одржувате имунитетот силен, тогаш можете да го вклучите во редовниот дел од вашата исхрана од 7 до 10 дена секој месец. Секако, кога и да се чувствувате слабо или болно, секогаш кога кожата ви е иритирана поради некоја причина или се чувствувате уморни или воспалени мускули поради посилна физичка активност, земете две дози куркума во тие денови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КУРКУМА ВО ПРАВ (ОРГАНСКА) 150гр.”

Your email address will not be published.

+0